FAQ

Hvem underviser på SBi's kurser?

På SBi's kurser undervises du af forfatterne til de anvisninger, der afholdes kursus i. Det betyder, at du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til eksperterne indenfor fagområdet. På nogle kurser inviteres en fagperson til at holde oplæg om et særligt fagområde. 


Kan jeg få rabat, hvis jeg tilmelder mig i god tid? 

Ja, på de fleste af vores SBi-kurser tilbyder vi 10% i early bird rabat. Det betyder, at hvis du tilmelder dig kurset en måned inden kursusstart, giver vi 10% rabat på deltagergebyret. Hold venligst øje med det grønne early bird spot på kursusbeskrivelsen. 


Kan vi få rabat, hvis vi er flere fra samme firma, der ønsker at deltage på samme kursus?

Ja, ved tilmelding af minimum tre personer fra samme firma til samme SBi-kursus giver vi 25% rabat på det samlede deltagergebyr. Dette gælder på SBi's egne kurser. Kontakt os venligst, hvis du er 

Vi gør opmærksom på, at rabatterne ikke kan kombineres. 


Kan I komme ud til os og afholde et kursus? 

Ja, det kan I tro! Hvis I er en større gruppe, der ønsker at deltage på samme kursus, eller hvis I ønsker et kursus skræddersyet til jeres firma, så kontakt os venligst med jeres ønsker. Skriv til kurser@sbi.aau.dk og så vender vi tilbage med et tilbud til jer. 


Hvilke regler gælder for min tilmelding?

Din tilmelding er bindende, så snart du har modtaget en skriftlig bekræftelse via e-mail. Retningslinjerne for afmelding, udskydelse og aflysning af kurser er nævnt nedenfor. SBi forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.


Hvordan betaler jeg for kurset?

Inden kurset vil du modtage en faktura til betaling af deltagergebyret. Alle priser er eksklusiv moms, medmindre andet er oplyst. Betalingsbetingelserne er oplyst på fakturaen. Deltagergebyret dækker, foruden forplejning i kursustiden, også udlevering af den pågældende SBi-anvisning (undtaget på kurserne om bygningers energibehov).

Hvis du har oplyst et EAN-nummer, sendes fakturaen til dette.


Hvad gør jeg, hvis jeg bliver forhindret i at deltage i et kursus, jeg har tilmeldt mig?

Afmelding skal altid ske skriftligt til kurser@sbi.aau.dk. Indtil 14 dage før kursets første undervisningsdag kan du melde fra og ikke blive opkrævet deltagergebyr. Ved afmelding senere end 14 dage før kurset starter, kan du ikke få deltagergebyret retur.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega. Giv os i så fald besked herom hurtigst muligt via kurser@sbi.aau.dk


Kan SBi udskyde eller aflyse et kursus?

SBi tager forbehold for, at det i særlige tilfælde kan være nødvendigt at udskyde et kursus. Såfremt det sker, vil du blive kontaktet om, at din tilmelding gælder til den nye dato. Hvis du ikke ønsker at deltage den nye dato kan du framelde dig kurset gebyrfrit og der vil ikke blive sendt en faktura. Giv os venligst besked om din afmelding via e-mail til kurser@sbi.aau.dk senest 14 dage før kurset starter.

SBi forbeholder sig ret til at aflyse et kursus, såfremt der eksempelvis ikke er tilstrækkeligt med deltagere til, at kurset kan gennemføres.

SBi hæfter ikke over for 3. part for eventuelle tab, du måtte lide som følge af aflysning af et kursus.


Hvad accepterer jeg ved tilmelding?

Ved tilmelding til et SBi-kursus giver du samtidig samtykke til, at SBi fremover må kontakte dig via e-mail med relevante kursustilbud og andre aktuelle informationer. Ønsker du ikke denne service, så kontakt os venligst via e-mail til kurser@sbi.aau.dk.


Ligger der et hotel i nærheden af SBi, Aalborg Universitet, København?

Vi har en rabataftale med Scandic Hotel, der ligger 5-10 min gang fra Aalborg Universitet i København. Kontakt os venligst for flere oplysninger.


Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har nogle spørgsmål? 

Hvis du har spørgsmål om kurserne, tilmelding m.m. kontakt venligst kursussekretær Birgitte Christiansen på tlf. 99 40 23 21 eller skriv til kurser@sbi.aau.dk.